Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
Mizani Kuchnia Gruzińsko-Ukraińska logo
  • Start
    • Strona główna
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt

Menu

  1. Start
  2. Menu
Mizani Kuchnia Gruzińsko-Ukraińska logo
  • Start
    • Strona główna
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
  • Start
    • Strona główna
    • Opinie
  • Menu
  • Promocje
  • Dostawa
  • Rezerwacja
  • Galeria
  • Kontakt
  • Dania na ciepło
  • Dania na ciepło 2
  • Dania na zimno
  • Zupy
  • Pierogi
  • Desery
  • Dodatki

Menu

  • Dania na ciepło
  • Dania na ciepło 2
  • Dania na zimno
  • Zupy
  • Pierogi
  • Desery
  • Dodatki

Dania na ciepło

Dania na ciepło

  • Kurczak w adżice

    Kurczak w adżice - soczyste kawałki kurczaka duszone w ostrej, aromatyczne paście odżyka z dodatkiem oleju. Wyraziste, pikantne danie o głębokim smaku.
  • Szaszłyk z wieprzowiny

    Kawałki wieprzowiny marynowane w soli i gruzińskich przyprawach, grillowane na ruszcie.
  • Żeberka w słodko-pikantnym sosie

    Delikatnie duszone w słodko-pikantnym sosie, serwowane z ziemniakami po meksykańsku, sałata pomidorową i meksykańskim sosem.
  • Kebab

    Mieszanka siekanego mięsa wołowego, wieprzowego i piersi kurczaka z czosnkiem, cebulą i gruzińskimi przyprawami, podawane z sosem sacebeli.
  • Skrzydełka w panierce

    Skrzydełka marynowane w gruzińskich przyprawach, panierowane w cieście i bułce tartej, smażone na złoto, podawane z sosem barbecue.
  • Kuczmaczi w keczi

    Tradycyjne gruzińskie danie składające się z wołowej wątroby i serca duszonych z cebulą i gruzińskimi przyprawami, podawane z dodatkiem granatu.
  • Satsivi

    Tradycyjne gruzińskie danie z kurczaka w sosie orzechowym na bazie włoskich orzechów, ziół i gruzińskich przypraw.
  • Odźachuri

    Tradycyjne gruzińskie danie z duszonej wieprzowiny z ziemniakami, czerwoną i zieloną papryką, czosnkiem oraz gruzińskimi przyprawami.
  • Czkmeruli

    Kurczak smażony w sosie czosnkowo-śmietanowym z gruzińskimi przyprawami.
  • Warzywa z grilla

    Grillowane kawałki papryki, bakłażana, cukinii, cebuli i pomidora, doprawione gruzińskimi przyprawami.
  • Smażone grzyby z serem

    Smażone grzyby z cebulą, zapiekane z serem.
  • Kebab z gruzińską sałatką i frytkami

    Mieszanka siekanego mięsa wołowego, wieprzowego i piersi kurczaka z czosnkiem, cebulą oraz aromatycznymi gruzińskimi przyprawami, podana z gruzińską sałatką i chrupiącymi frytkami.
Powrót do nawigacji po grupach dań

Dania na ciepło 2

Dania na ciepło 2

  • Chinkali

    Tradycyjne gruzińskie pierożki z cienkiego ciasta, wypełnione soczystym farszem z mięsa, przypraw i bulionu.
  • Chinkami z serem

    Tradycyjne gruzińskie pieroźki wypełnione domowym białym serem gruzińskim, zawinięte w cienkie ciasto.
  • Chaczapuri adżaruli

    Ciasto drożdżowe w kształcie łódki, zapieczone z dużą ilością roztopionego sera, z wbitym jajkiem i kawałkiem masła. Podawane na gorąco, kremowe i sycące.
  • Chaczapuri imeruli

    Płaski placek z ciasta drożdżowego, wypełniony delikatnym, słonym białym serem gruzińskim, zapieczony na złocisty kolor.
  • Lobiani

    Placek z ciasta drożdżowego, zapiekany z farszem z fasoli, smażonej cebuli i gruzińskich przypraw.
  • Kubdari

    Tradycyjne gruzińskie danie w ciasta drożdżowego, pieczone z masłem, z farszem z mielonej wieprzowo-wołowej mięsa i gruzińskich przypraw.
  • Żeberka wieprzowe w adżice

    Marynowane w adżyce żeberka wieprzowe, pieczone w tradycyjnym keczi.
Powrót do nawigacji po grupach dań

Dania na zimno

Dania na zimno

  • Pchali Miks

    Tradycyjne gruzińskie danie z warzyw i orzechów włoskich, doprawione czosnkiem, ziołami i octem, ozdobione owocami granatu.
  • Sałatka Gruzińska domowa

    Gruzińska sałata domowa z pomidorów, ogórków, cebuli i natki pietruszki, z dodatkiem orzechów włoskich, przypraw gruzińskich i oleju.
  • Sałatka warzywna

    Lekka sałatka warzywna z ogórków, pomidorów, cebuli i natki pietruszki, skropiona oliwą z oliwek.
  • Sałatka Grecka

    Klasyczna sałatka grecka z ogórkiem, pomidorem, papryką, sałatą, oliwkami i serem feta, doprawiona oregano i oliwą z oliwek.
  • Sałatka Cezar

    Sałatka Cezar z delikatnym kurczakiem, chrupiącą sałatą, sosem majonezowym, parmezanem, grzankami, oregano i czarnym pieprzem.
  • Marynowane przekąski

    Mieszanka tradycyjnych marynat: gruzińskiego jonjoli, kiszonej kapusty, ogórków, papryki i pomidorów.
Powrót do nawigacji po grupach dań

Zupy

Zupy

  • Zupa Charcho

    Tradycyjna gruzińska zupa z wołowiną, ryżem, cebulą, czosnkiem, papryką i sosem pomidorowym, doprawiona gruzińskimi przyprawami i ziołami.
  • Czychirtma

    Tradycyjna gruzińska zupa z piersią kurczaka, cebulą, jajkami, czosnkiem i masłem, doprawiona aromatycznymi przyprawami i ziołami.
  • Barszcz Ukraiński

    Tradycyjna zupa z buraków, kapusty, ziemniaków, marchewki i mięsa, aromatyzowana czosnkiem, koperkiem i kwaskowatym smakiem. Zupa gotowana na bulionie.
  • Solianka po gruzińsku w keczi

    Zupa w stylu gruzińskim na bazie wołowiny, z dodatkiem sosu pomidorowego, cebuli, gruzińskich przypraw i ziół, serwowana na tradycyjnym talerzu keczi.
  • Zupa grzybowa

    Tradycyjna zupa na bazie leśnych grzybów, z dodatkiem aromatycznych przypraw i ziół.
  • Zupa warzywna

    Zupa warzywna na bazie ziemniaków i kalafiora, wzbogacona pomidorami, marchewką oraz cebulą, doprawiona aromatycznymi ziołami.
Powrót do nawigacji po grupach dań

Pierogi

Pierogi

  • Pierogi z ziemniakami

    Delikatne pierogi wypełnione kremowym farszem z gotowanych ziemniaków.
  • Pierogi z kapustą i grzybami

    Klasyczne pierogi z mieszanką duszonej kapusty i aromatycznych leśnych grzybów.
  • Pierogi z serem (słonym)

    Pierogi z nadzieniem z wyrazistego, słonego białego sera.
  • Pierogi z wiśniami

    Pierogi z soczystym, lekko kwaskowatym farszem z wiśni, podawane na słodko.
  • Pielmieni

    Cienkie pierożki z mięsnym farszem, gotowane na wywarze lub wodzie, o wyrazistym smaku.
Powrót do nawigacji po grupach dań

Desery

Desery

  • Miodownik

    Warstwowe ciasto miodowe przełożone kremem, o delikatnej strukturze i głębokim smaku miodu.
  • Napoleonka

    Klasyczne ciasto z warstw kruchych blatów przełożonych aksamitnym kremem budyniowym, posypane cukrem pudrem.
Powrót do nawigacji po grupach dań

Dodatki

Dodatki

  • Ziemniaki po meksykańsku

    Smażone ziemniaki podawane z sosem meksykańskim.
  • Frytki

    Chrupiące, złociste kawałki smażonych ziemniaków.
  • Gruziński sos tkemali

    Produkowany ze śliwek i specjalnie dobranych przypraw.
  • Sos Sacebelli

    Sos pomidorowy gruziński, lekko pikantny z kawałkami warzyw i przyprawami.
  • Adżyka

    Pikantna, aromatyczna pasta z czerwonych papryk, czosnku, ziół i przypraw, tradycyjny gruziński dodatek do dań.
  • Sos Cezar

    Majonezowy sos z czosnkiem, sosem sojowym, Worcestershire i oregano.
  • Sos czosnkowy

    Majonezowy sos z wyraźnym aromatem czosnku.
  • Sos meksykański

    Kremowy sos na bazie majonezu i ketchupu, z dodatkiem oliwek, oregano, czosnku i czarnego pieprzu.
Powrót do nawigacji po grupach dań
Mizani Kuchnia Gruzińsko-Ukraińska logo
Kpt. Franciszka Żwirki 26, 90-528 Łódź
Telefon: 722 771 230
Mapa dojazdu

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Promocja dla nowych klientów!

Otrzymaj 5 % rabatu na pierwsze zamówienie online za min. 80 zł 1. Wejdź w menu i dodaj swoje ulubione dania do koszyka. 2. W formularzu zamówienia, podaj swoje dane. 3. Otrzymasz SMS z jednorazowym kodem rabatowym na to zamówienie


Dostawa i odbiór osobisty

Poniedziałek: Wtorek: Środa: Czwartek: Piątek: Sobota: Niedziela:

Zamknij

Zbieraj pieczątki

Po każdym zamówieniu otrzymujesz pieczątkę. Uzbieraj 5 pieczątek. Po 5 zamówieniu online otrzymasz kod na Lemoniadę Gruzińską Gratis! *po wpisaniu kodu Lemoniada zostanie dodana do koszyka


Dostawa i odbiór osobisty

Poniedziałek: Wtorek: Środa: Czwartek: Piątek: Sobota: Niedziela:

Zamknij

Zyskaj 50 zł w promocji

Zrób zakupy na minimum 55 zł i skorzystaj z opcji płatności BLIK Płacę Później. Zapłacisz do 30 dni bez dodatkowych kosztów.

Promocja dostępna dla:

  • Użytkowników, którzy posiadają aktywną (zarówno wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później.
  • Użytkowników korzystających z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A., którzy posiadają aktywną (zarówno aktywowaną wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później i wyrazili zgodę na przekazanie niezbędnych danych osobowych do Organizatora w aplikacji mobilnej banku.

Promocja dostępna jest tylko dla klientów PKO BP, Millennium Bank, VeloBank i Banki Spółdzielcze SGB. Z promocji można skorzystać jeden raz.

Maksymalnie w ciągu 14 dni od daty zakupu otrzymasz 50 zł w jednej z poniższych form:

  • Twoje saldo do spłaty zostanie pomniejszone o 50 zł. Jeżeli spłacisz zobowiązanie przed otrzymaniem nagrody, kwota zostanie przelana na twój rachunek.
  • Jeżeli korzystasz z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A. kwota 50 zł zostanie przelana na Twój rachunek bankowy przekazany Organizatorowi przez PKO Bank Polski S.A. (na podstawie udzielonej zgody).

Regulamin promocji


Dostawa, odbiór osobisty i na miejscu

Promocja trwa od 15.12.2025 do 31.12.2025

Zamknij

Ok

Nowość!

Mamy najlepszy w Polsce system zamawiania jedzenia online.
Gotówka, karta lub szybki przelew
Bez logowania i rejestracji
20 sekund i załatwione!

OK!